Supervisoren

DIRECT NAAR

Tessa
Xandra
Sabine
Debby
Floor
Amber
Willemieke

Tessa Janssen-Goossens

 • Supervisor VGCt (204564)
 • Supervisor schematherapie (196797)
 • Supervisor behandeling i.k.v. GZ-opleiding
 • Supervisor diagnostiek i.k.v. GZ-opleiding
 • Supervisor management i.k.v. KP-opleiding
 • Leertherapeut VGCt
 • BIG registratie nummer: 29918167525 (in register per 1/4/2014 – GZ en per 9/5/2023 – KP)
 • BIG registratie nummer Psychotherapeut: 49918167516 (in register per 16/5/2023)
 • AGB-code behandelaar: 94016924

 Mijn naam is Tessa Janssen-Goossens. Ik ben getrouwd en ben moeder van een prachtige dochter en een prachtige zoon.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als psycholoog. Voordat ik op de Universiteit van Leiden de opleiding psychologie deed, heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en afgerond.

In 2009 ben ik begonnen bij PsyQ bij de afdeling persoonlijkheidsstoornissen. Omdat dit een werkervaringsplek was, ben ik later dat jaar naar PsyQ Zaandam gegaan. hier heb ik op de afdelingen Persoonlijkheidsstoornissen en Depressie gewerkt. Ik ben gestart met het VGCt traject en  IPT. Op de afdeling heb ik groepen opgezet rondom agressie / boosheid, ik ben getraind om de VERS groepen te geven en ben gestart met schematherapie. Na 2 jaar ben ik aangenomen voor de GZ-opleiding bij de Kijvelanden, TBS kliniek. Ik ben ten tijde van deze opleiding mijn VGCt traject afgerond, net als mijn schematherapie traject.

Na de GZ-opleiding ben ik gaan werken bij GGZ Delfland. Ik ben begonnen met EMDR. Ook hier heb ik vooral gewerkt met persoonlijkheidsproblematiek en dan met name met schematherapie. Omdat ik toch wat uitdaging miste in mijn werk, ben ik weer terug gegaan naar PsyQ. Ongeveer 2,5 jaar lang heb ik gewerkt bij PsyQ, locatie Rotterdam Centrum. Ik werkte op de afdeling Angst & Depressie, maar deed hiernaast ook behandelingen op gebied van persoonlijkheidsproblematiek. Inmiddels ben ik sinds januari 2019 in opleiding tot klinisch psycholoog. Ik ben daarvoor de eerste 2 jaar werkzaam geweest bij team EDIT (Early Detection Intervention Team) waarbij ik diagnostiek en behandeling deed bij mensen die een risico hebben om een stoornis in het psychose spectrum te ontwikkelen. Sinds januari 2021 ben werkzaam op de TOPGGz afdeling Psychotrauma van PsyQ Den Haag en sinds mei 2023 ben ik Klinisch psycholoog / psychotherapeut.

Zoals je kunt lezen heb ik een enorme passie voor mijn vak. Met liefde volg ik de laatste ontwikkelingen, probeer ik mezelf bij te scholen / congressen te volgen en geef ik therapie. In mijn vrije tijd probeer ik me zoveel mogelijk te richten op mijn gezin en het ondernemen van leuke activiteiten. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en even te ontsnappen in de werelden van muziek, films of series en boeken.

Locatie: Noordwijk (eigen praktijk) of online
Werkdag: maandag
Ruimte vanaf: januari 2024

Xandra ten Hacken

 • Supervisor behandeling i.k.v. GZ-opleiding
 • Supervisor diagnostiek i.k.v. GZ-opleiding
 • BIG register nummer: 59925577825
  (in register per 20-03-2019)

Mijn naam is Xandra ten Hacken. Ik woon samen met mijn vriend en ben moeder van twee dochters en een zoon.

Sinds 2012 ben ik werkzaam als psycholoog, nadat ik op de Erasmus Universiteit in Rotterdam de opleiding Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie heb afgerond.

Ik ben gestart op de afdeling Eetstoornissen van PsyQ, en heb gedurende de jaren daarna ook ervaring opgedaan met Psychotrauma en Persoonlijkheidsproblematiek.

In mijn opleiding tot GZ-psycholoog heb ik ook gewerkt bij Indigo in Oud-Beijerland.

Na mijn GZ-opleiding ben ik teruggekeerd naar PsyQ Rotterdam om te werken op de afdeling Eetstoornissen, omdat ik de doelgroep ontzettend divers en interessant vind. Ook het werken in groepsverband en met een betrokken, multidisciplinair team zorgt er voor dat ik enorm veel plezier heb in mijn werk.

Ik geef in mijn werk verschillende soorten behandelingen, zowel individueel als in de groep. Ik ben bekend met CBT-e (Fairburn), EMDR, schematherapie en de VERS-training. Tevens heb ik de basiscursus DGT gevolgd.

Sinds 2020 ben ik gestart met het geven van supervisie aan PioG’s via Oktober Supervisie. Ik vind het ontzettend leuk om samen te sparren over diagnostiek en behandeling, en iemand te helpen met het bereiken van leerdoelen op het gebied van therapeutische vaardigheden en identiteit.

Locatie: Rotterdam of Online
Ruimte vanaf: januari 2024

Sabine Spruijt - Martens

 • Supervisor VGCt (VGCt-204564)
 • Supervisor behandeling i.k.v. GZ-opleiding
 • Leertherapeut VGCt
 • BIG registratie nummer: 79914098625
  (in register per 05-2011)

Mijn naam is Sabine Spruijt-Martens en ik ben ruim 15 jaar werkzaam binnen de GGZ. Ik heb een brede interesse en ik ben erg nieuwsgierig, wat heeft gemaakt dat ik op diverse plekken heb gewerkt. Ik ben begonnen bij PsyQ op de afdeling angststoornissen. Hier heb ik een goede en stevige basis in de CGT gelegd.

De jaren erna heb ik mij geschoold als GZ-psycholoog en heb ik tevens ervaring opgedaan met neurodiagnostiek en begeleiden van andere zorgprofessionals, o.a. in de verpleeghuiszorg.

In kleinere praktijken heb ik vervolgens meer ervaring opgedaan met traumabehandelingen (middels EMDR) en tot slot heb ik ook in de medisch specialistische revalidatie gewerkt waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan in het werken met SOLK en behandeltechnieken vanuit de ACT. Naast het therapeutische werk heb ik ook een aantal jaar als docent aan de Universiteit van Leiden gewerkt, waar ik werkgroepen van het vak Cognitive Behavioral Interventions begeleidde.

Vanuit mijn nieuwsgierigheid en passie en met deze brede en veelzijdige bagage werk ik nu vanuit mijn eigen praktijk in Alphen aan den Rijn.

Wat mij kenmerkt als therapeut en supervisor is dat ik mij graag vastbijt in het formuleren van een gezamenlijke verklaring en aanpak. Patronen kunnen begrijpen, herkennen en erkennen zijn in mijn ogen de belangrijkste stappen in een behandel- en of supervisieproces en belangrijke voorwaarden om veranderingen te kunnen bewerkstelligen. Vervolgens werk ik graag vanuit een divers kader qua interventies. Behandelingen/supervisies op maat, dat is waar ik voor sta!

Locatie: Alphen a/d Rijn (eigen praktijk) of online
Ruimte vanaf: voorjaar 2024

Debby Schippers

 • Supervisor behandeling i.k.v. GZ-opleiding
 • Supervisor diagnostiek i.k.v. GZ-opleiding
 • BIG register nummer: 99922416725
  (in register per 21/4/2017 – GZ en per 16/8/2022 – KP)
 • BIG register Psychotherapeut: 09922416716

Mijn naam is Debby Schippers en ik ben sinds 2013 werkzaam als psycholoog. Ik ben gestart met werken in het forensisch veld bij FPC de Kijvelanden (tbs-kliniek). In de jaren erna werkte ik op verschillende forensische werkplekken, zowel klinisch als poliklinisch en een resocialisatieafdeling. In die periode heb ik ook mijn GZ-opleiding behaald. Na mijn GZ-opleiding ben ik aan de slag gegaan als traject coördinator op de forensische RIBW en werkte ik tevens als behandelaar en diagnosticus.

 In 2018 ben ik gestart met opleiding tot klinisch psycholoog bij GGZ-instelling Pro Persona. Tijdens mijn KP-opleiding heb ik gewerkt op de afdelingen persoonlijkheidsstoornissen, (F)ACT, ouderen en angst/trauma. Ik heb affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek en ik ben geschoold in diverse behandelmethodes, waaronder CGT, EMDR, SFT, MBT en DGT. Daarnaast ben ik geregistreerd als senior schematherapeut.

Na mijn KP-opleiding wilde ik graag verder met systemisch werken en heb ik de overstap gemaakt naar Family Supporters, waar ik met veel plezier werk. Daarnaast werk ik als pro Justitia rapporteur, wat inhoudt dat ik als gedragsdeskundige rapportages schrijf voor de rechtbank in strafzaken. Verder geef ik supervisie en werkbegeleiding aan masterpsychologen, PIOG’s en AIOS’en.

De afgelopen jaren heb ik mogen werken met verschillende doelgroepen, behandelvormen, settingen en teams. Diversiteit en puzzelen bij complexe problemen vraagt om flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat ik met plezier en energie in mijn werk sta. We hebben een ontzettend interessant vak wat volop in ontwikkeling is en blijft. Naast mijn werk krijg ik energie van sporten en ook daarin zoek ik graag afwisseling op. Daarnaast ben ik graag op het strand of in de stad te vinden met mijn gezin, familie en vrienden en vind ik het leuk om (vegetarisch) te koken.

 

Locatie: Online
Ruimte vanaf: voorjaar 2024

Floor Sandifort-Lesmeister

 • Supervisor behandeling i.k.v. GZ-opleiding K&J
 • Supervisor diagnostiek i.k.v. GZ-opleiding K&J
 • Supervisor SKJ (diagnostiek en behandeling)
 • Lid van NVGzP
 • BIG register nummer: 89915243825

Mijn naam is Floor Sandifort-Lesmeister (1982) en samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Amsterdam. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de UvA (klinische psychologie, klinische ontwikkelingspsychologie en klinische neuropsychologie) en in 2010-2011 heb ik de GZ-opleiding gevolgd. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest binnen de GGZ (UMC-Utrecht, GGZ-Centraal) en zodoende veel ervaring opgedaan binnen zowel diagnostiek als behandeling bij diverse problematiek zoals ADHD, autismespectrumstoornissen, stemmings- en angstklachten (waaronder zelfbeeldproblematiek), trauma, beginnende persoonlijkheidsproblematiek en systeemproblemen.

Naast het werk in mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam bij Dokter Bosman waar ik – naast behandelcoördinator, werkbegeleider/supervisor en coördinator van de kinder- en jeugdpsycholoog NIP en orthopedagoog generalist opleiding – momenteel een transitiepsychiatrie-team (doelgroep 16 tot 25 jaar) aan het opzetten ben. Een doelgroep waar ik veel affiniteit mee heb. Ik beheers EMDR, cognitieve gedragstherapie en acceptance and commitment therapy (ACT) en werk als therapeut graag op een zo oplossingsgerichte, praktische en positieve manier mogelijk, waarbij naast de klacht vooral ook gekeken wordt naar de kracht en de manier waarop de klachten beter te dragen worden.

Je kunt bij mij terecht voor supervisie binnen je GZ-opleiding KJ en SKJ (her)registratie voor zowel behandeling als diagnostiek (ook testdiagnostiek, zoals intelligentie-, neuropsychologisch en persoonlijkheidsonderzoek) en in de toekomst ook voor het NIP-traject. Ik neem graag samen de tijd om goed te snappen wat de betekenis is van de klacht of het gedrag van de cliënt of het systeem en welke effecten bepaalde klachten, gedrag of processen hebben op de therapeutische relatie, de behandeling en op jezelf als behandelaar en eventueel het team waarin je werkt.

Locatie: Amsterdam of online
Ruimte vanaf: Januari 2024

 

Amber Denee

 • Supervisor behandeling i.k.v. GZ-opleiding K&J
 • Supervisor diagnostiek i.k.v. GZ-opleiding K&J
 • Supervisor SKJ (diagnostiek en behandeling)
 • BIG register nummer: 33925364425 (in register per 06-02-2019)

  Mijn naam is Amber Denee (1985) en woon samen met mijn partner en ons zoontje in Utrecht stad.

  Ik ben in 2008 afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Ik heb hierna lange tijd als basispsycholoog gewerkt eerst bij Karakter Zwolle en Apeldoorn en daarna bij Virenze Utrecht. Ik werk al vanaf de start in de SGGZ en generalistisch, wat wil zeggen dat ik ervaring op het gebied van diverse problematiek zoals ADHD, autismespectrumstoornissen, stemmings- en angstklachten, trauma en beginnend persoonlijkheidsproblematiek. Op gebied van behandeling heb ik ervaring met cognitieve gedragstherapie, schematherapie, acceptant en commitment therapie en EMDR en werk ik vrij eclectisch. Verder heb ik ook stagebegeleiding, werkbegeleiding en supervisie diagnostiek voor de GZ-opleiding gegeven.

  Al vanaf mijn stage heb ik heel veel ervaring opgedaan met uitgebreide diagnostiek waaronder intakes en psychodiagnostisch onderzoek, zoals intelligentie, neuropsychologisch- en sociaal-emotioneel onderzoek. Ik ben in 2017 gestart met de GZ-opleiding bij Karakter op de kind en jeugd afdeling en hier heb ik qua psychodiagnostiek ook nog wat ervaring  op gedaan met complex persoonlijkheidsonderzoek  middels de dynamische persoonlijkheidstheorie met o.a. MMPI onder supervisie van een klinisch psycholoog i.o.

  Naast mijn werkzaamheden bij Altrecht, ben ik lange tijd bestuurslid van werkgroep Het Jonge Kind bij het NIP geweest en hou ik van afspreken met vrienden, dansen, wandelen, naar de film gaan en geniet ik vooral van mijn gezin.

  Je kunt bij mij supervisie krijgen voor je SKJ (her)registratie en de GZ-opleiding KJ voor zowel diagnostiek (waaronder ook testdiagnostiek) als behandeling. Ik sta voor samen, het samen kijken en zoeken hoe dingen in elkaar zitten, wat heeft  invloed heeft op wat en vanuit hier kijken wat er nodig is, zowel naar de cliënt toe als naar jou als supervisant.

  Locatie: Online
  Ruimte vanaf: voorjaar 2024

  Willemieke Dekker

  • Supervisor behandeling i.k.v. GZ-opleiding K&J
  • Supervisor diagnostiek i.k.v. GZ-opleiding K&J
  • Supervisor SKJ (diagnostiek en behandeling)
  • Supervisor NIP K&J
  • BIG register nummer: 99920785025
   (in register per 14 maart 2016)

  Mijn naam is Willemieke Dekker. Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Haarlem.

  Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ben gestart met werken in de BGGZ. Vanaf 2011 ben ik begonnen aan de post doc opleiding Kind & Jeugd NIP en aansluitend ben ik in gestart met de GZ-opleiding in Nijmegen. Sinds 2015 ben ik werkzaam als GZ-psycholoog in de SGGZ bij de Bascule (Levvel) en bij een expat kliniek voor zowel volwassenen als kinderen. In die periode heb ik mij verder geschoold tot EMDR practitioner en DGT therapeut. In 2017 ben ik begonnen bij Arkin Jeugd&Gezin in Amsterdam waar ik vanaf 2019 de opleiding tot Klinisch Psycholoog ben gaan volgen.

  Vanuit mijn brede achtergrond heb ik ervaring met uiteenlopende behandelingen bij diverse leeftijdsgroepen (0-23 jaar). Zo heb ik veel gewerkt met cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling en persoonlijkheidsproblematiek bij jongeren en jong volwassenen en heb ik veel ervaring met suïcidaliteit en risicotaxaties. Ook geef ik speltherapie bij het jonge kind en ouderbegeleiding en systeemtherapie.  Tevens ben ik bekend met schematherapie, DGT en mentalisation based treatment. Naast de behandelwerkzaamheden en supervisie heb ik veel ervaring met (psycho)diagnostiek. Ik vind complexe diagnostiek boeiend en haal er plezier uit om samen met de supervisant te puzzelen en een helder integratief beeld op papier te zetten. Ik superviseer GZ-opleidelingen en psychologen in het kader van de SKJ registratie. Het proces en de eigen leerdoelen staan centraal. We werken daarbij vanuit een veilige leeromgeving zodat je je kwetsbaar durft op te stellen.

   

  Locatie: Online
  Ruimte vanaf: april / mei 2024